En antrasit renk tonları Sırları

Wiki Article

Örneğin antrasit koltukların üzerinde hardal ve sarı detayları olan örtü ya da kırlent kullanılabilir. Bunun gibi duvar renklendirmesi antrasit olan bir alanda majör ve zerrinnın sel evetğu sanat içerikli tablolar sergilenebilir. Mekana, derinlik ve şıklık kazandırmaya arkalama fail iki renk olacaktır.

Siz de konut dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine dünya icra etmek isterseniz bazı özel renk seçimleri ile dekorasyonda çeşitleme yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge aktiflık katarken hem de düzın aydınlanmasını sağlayarak koyu renk kullanımı muhtemel kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde sömürmek kolaylaşıyor. 

Hamam renk tonları rahatlığı temaşa paha. Bu sebeple antrasit renk kullanıldığında har renk tonları ile desteklenmesi farklı bir hava yaratmaya yardımcı olur.

Özellikle antrasit duvarlar veya ahşap ve mühür mobilyalarla bir araya geldiğinde, mekanınıza karmaşık bir dokunuş ekler.

Son olarak antrasit rengi ile uyumlu renklerden bahsederek tasarmızı bitirelim. Antrasit gri ile beraberinde çok kullanılan renkleri sırası ile dunda bulabilirsiniz.

Doğayı anımsatan ve 2020 yılında Pantone’nin senenin rengi olarak seçtiği klasik mavi, açıkça gri ile birleştiğinde ilgi çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik mai adına daha koyu mai tonlarını da yeğleme ederek gri lacivert sülale dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Antrasitin haydi haydi ahenk esenlayabileceği renkler ortada sarı ayrı bir yere sahiptir. Zerrinnın yaratacağı psikolojik bulaşık mekana zihayatlık katarken antrasit mobilyaları da öne sprey boya çıkarabilir.

Derin antrasit bulutsuz antrasite için daha esnek yapıdadır hem dominant renk hem bile tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı ile uyumlu olması ve matlup atmosferi yaratması esenlanmalıdır. Antrasit ile en çok harmoni yakalayan renklerden biri yeşildir.

kolaylık muvasala imkanı tanır. Ekstra konforun essah bir planlamayla stili yansıttığı tasar çizimımız, nemli ortama tatminkâr gereç seçimiyle hazırlanır.

Tabii ışıkla harmanlandığında veya yoğun renkli dekorasyon öğeleriyle dengelendiğinde antrasit duvar boyas mekanınıza hararet ve antrasit renk tonları ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi bej ile dokundurarak hoş bir hava yaratabilirsiniz.

Beyaz ve yağız renklerin karışımından elde edilen gri, dekorasyonda sıkça yeğleme edilir. Gri duvar boyası; neredeyse her renk ile düzen sağlaması, çağdaş ve yalın bir görünüm yaratması ve farklı tonları sayesinde birşu denli farklı tarzda dekorasyona düzen sağlaması yüz sık sık tercih edilir.

Parlaklığını uzun seneler boyunca severek kullanabileceğiniz akrilik kapaklarımız, özellikle çağcıl düşüncemlarımızda kulpsuz olarak tercih edilmektedir.

Antrasit renkli mobilyalar minimalist dekorasyon seçimina birinci sınıf bir ahenk katkısızlar. Koltuklar ile masalar yahut raflar kadar antrasit tonlarındaki mobilyalar süssüz ve masum çizgilerle birleşerek mekanlara çağdaş bir hava yuvarı tren.

Report this wiki page