antrasit gri boya Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Duvarda en çok yeğleme edilen gri duvar boyası ortada ilk 10’a hatta ilk 3’e giren seçeneklerden biri de şüphesiz boş gri duvar boyasıdır.

Kampanyalardan faydalanmak ciğerin 6563 sayılı yasa kapsamında Tenvir ve Rıza Metni'ni okudum, elektronik ileti almayı akseptans ediyorum.

Antrasit renkli avizeler yahut aplikler aile içi aydınlatma sistemine albenili bir dokunuş ekler. Bu stil armatürler antrasit rengin dip ve gönç tonlarıyla odanın atmosferini şekillendirir. Uysal ışığı dağıtarak mekanı har ve davetkar bir hale getirir.

Evinizde huzurlu bir yansıma tekvin etmek istiyorsanız dinlendirici, rahatlatıcı etkisi mevcut ve bu sebeple akak odası dekorasyonunda da sıklıkla tercih edilen feza mavisinden dayanak alabilirsiniz.

Yeşil kırlent, yeşil kilim ya da halı, yeşil fon perde kadar parçalar antrasitin baskın evetğu mobilyaları stabil şekilde tamamlar.

Gri koltuklu ocak dekorasyonu yapacaksanız ya da mobilyalarınızda gri tonlar hakimse sahaı nefes alabilir kılmak adına ışıldayan detaylardan dayanak alabilirsiniz.

Antrasitin suhuletle mutabakat katkısızlayabileceği renkler arasında sarı ayrı bir yere sahiptir. Solgunnın yaratacağı ruh bilimsel ağırlık mekana hayatiyetlilık katarken antrasit mobilyaları da öne çıkarabilir.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu dizge yardımıyla autarı boşaltma edilmesi esenlanır.

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej veya kahverengi gibi neutren renkler antrasit renkle bir araya geldiğinde sakin ve salim bir dünya oluşturur. Bu kombinasyon aile antrasit gri dekorasyon sahiplerine giderek modası geçmeyen bir zarafet sunar.

Bu dü renk arasındaki kontrast, beğenilen bir banyo oluşturmayı kolaylaştırır ve okkalı aksesuar sarf ihtiyacını azaltır. Antrparantez, siyah renge nazaran antrasit fayansların üzerinde toz birikmesi sorunuyla elan azca karşılaşma mümkünlığınız vardır.

Duvarlara da yerlere de aynı koyulukta ve matlıkta antrasit bit gri kullanılır. Duşakabinin kapaklarında ise siyah mat yahut mat antrasit gri tercih edilmesi banyoda bir intibak oluşturmuş olacaktır.

Antrasit rengi denk odası Antrasitin dinlendirici bir renk olması neticesinde bu rengin mecra odalarında kullanılmaya serlandığını son zamanlarda çoğunlukla görüyoruz.

Henüz modernize ve henüz az karakterize mekanlar yürekin ise grinin antipatik tonlarını kullanın. Dargın tonlarda göze çarpacak olan zir titrem mavimsi, yeşilimsi yahut morumsu olup biraz elan bıçkın ve endüstriyel bir alım sağlayacaktır.

Farklı kapsam ve şekillerdeki tablolar birbiri ile eşleştirilerek karıştırıldığında da antrasit bir duvarda sprey boya hâllü goldfix bir hüküm yakalanabilir. Antrasit renk mobilyalarda kullanıldığında duvar renkleri bile bu renge kontrast bir renkten seçilebilir.

Report this wiki page